Kozmetika

KOZMETIKAI KEZELÉSEK

Kozmetikai kezeléseknél használt termékeim a legtisztább növényi összetevők mellett a leghatékonyabb, tudományosan is elismert bőrazonos hatóanyagokkal kombináltan újítják meg a bőrt, mindezt káros anyagoktól mentesen. A felsorolt kezelések mindegyike tartalmazza a bőr előkészítését, bőrtípusnak megfelelő tisztítást tonikok és bőrradírt. 

TISZTÍTÓ KEZELÉSEK

Tini kezelés
Aknés, komedós (olajosan fénylő vagy korpásan hámló) bőrök alapkezelése. Megoldás a problémás tini bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátlanságainak enyhítése, a gyulladások csökkentése, bőr hidratáltságának növelése. 

Ár: 7500 Ft

Felnőtt arctisztító és tápláló kezelés
Hatékony arctisztító és tápláló kezelés azok számára, akiknek a bőre a rendszeres tisztítás mellett igényli a nedvességet pótló és különleges hatóanyagokat ultrahangkezeléssel és masszázst.

Ár: 9500 Ft

Regeneráló arctisztító kezelés feszesítéssel
Olyan 30 feletti vendégeknek, ahol még szükséges arctisztító kezelés, de az öregedés első tüneteit észlelve pluszként igénylik a kezelés kiegészítéseként mélyrétegű feszesítő ápolást.   

Ár: 12500 Ft

BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Vitamindús energetizáló masszázs 
Több mint egy szokványos arc-nyak-dekoltázs masszázs. Kényeztető, energetizáló masszázs vitalizáló, barrier réteget helyreállító hatóanyagokkal, kollagénképződést segítő oligopeptidekkel. 

Ár: Arc-nyak-dekoltázs: 7500 Ft
Ár: Arc-nyak: 4500 Ft

Hyarulonsavas hidratáló kezelés
Kényeztető masszázs mellett kis és nagy molekulájú hialuronsavval, szérummal, liposzómával és ceramiddal töltöm fel a bőröd. (ultrahang kezelés) Érdes tapintású hámló érzékeny bőrök kezelése igazi wellness élmény. 

Ár: Arc-nyak-dekoltázs: 9900 Ft
Ár: Arc-nyak: 8600 Ft

Feszesítő Anti-aging kezelés
Az idő előrehaladtával a bőr rugalmasságát és a fiatalságát adó anyagok mennyisége csökken, így megjelennek az apró, majd mélyebb mimikai ráncok. Ez a kezelés a ráncok kisimításában, a bőr feszes tónusának megőrzésében segít, fokozza a kollagén termelést. Vitamindús táplálás, ultrahang kezelés és hidratáló relax álarc hatására a bőr kisimul és feltöltött lesz. 
Ez a kezelés csak dekoltázs masszázzsal együtt érhető el.

Ár: 11500 Ft

Ceramidos tápláló kezelés
A bőr felborult védekezőképességének jelei hálás, érdes felület, égő viszkedő piros foltok. A bőr hajlamos a gyulladásra, irritációra, fokozódik a nedvességvesztés. A bőrt erősítő liposzóma- nanoszóma-ceramid koncentrátummal növeljük a meggyengült védekezőképességet, a bőr sejtjei megújulnak. 

Ár: Arc-nyak-dekoltázs: 9900 Ft
Ár: Arc-nyak: 8600 Ft

KIEGYENSÚLYOZÓ KEZELÉSEK

Az anti redness és a whitening pigment halványító kezelés csak az otthoni ápolás csomaggal elérhető. Ennek áráról, tartalmáról bőröd állapotát felmérve tudok tájékoztatás adni.

Anti redness kezelés vadgesztenye kivonattal
Egyre több nő hajlamos arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, elsősorban az orcákon. Legelső tünet az időszakos bőrpír, amely először pár óráig, majd napokig is tarthat.  Megjelenési helye az orcák, orrtő, ál, s idővel egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Így a kozmetikai probléma (couperosa) orvosi problémává alakulhat (rosacea)! A gyengéd, de mégis látványos hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés után végre visszatér a problémás bőrök komfort érzete. Irritáló hatás nélkül megújítjuk a bőr felső rétegét, csökkentjük a pirosodást, a kezelés után a bőr hidratált, puha lesz.
Couperosa kezelés elengedhetetlen része az otthoni készítmények következetes használata. 

Ár: 8900 Ft
Kedvezmény: kúra-kedvezmény 5. 6. 7. kezelésnél -20%

Whitening pigment halványító kezelés
A pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán „felületi” probléma. A legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni védelem és az anti-aging összehangolás. A Belico® Derma Concept egy olyan teljes körű (otthoni és szalonban) liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra. A gyorsabb halványító eredmény elérése érdekében az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléssel egészítjük ki. 
BELICO otthoni és kozmetikai kúrájának elengedhetetlen része a tavaszi-nyári következetes fényvédelem. 

Ár: 8900 Ft
Kedvezmény: kúra-kedvezmény 5. 6. 7. kezelésnél -20%

BELICO EFFEKT INTENZÍV ARCKEZELŐ PROGRAMOK

Skin regenaration 1D effekt kezelés érzékeny bőrre
Ez a regeneráló, biomimetikus arckezelés, újgenerációs hatóanyagaival gyorsan és látványosan nyugtatja az érzékeny, pirosodásra, viszketésre hajlamos érdes, hámló bőrt. Helyreállítja a káros környezeti hatásokra, hideg-meleg levegő váltakozására irritációval reagáló bőr komfortérzetét. Növeli a bőr természetes védekező-, illetve nedvességmegkötő képességét. Visszaadja a fiatalságát veszített bőr hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.

Ár: 11500 Ft

Hydro energy mélyhidratáló 2D effect kezelés
A fáradt, fakó, felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök intenzív, bőrszerkezet javító, mélyhidratáló kezelése. Növeli az állandóan szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet. A többrétegű hidratáló hatású innovatív hatóanyagoknak köszönhetően a bőrfelszín egyenletesebbé válik, javul a bőr textúrája. A bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöz.

Ár: 11500 Ft

3D effect feszesítő és lifting hatású kezelés
Azoknak ajánlom ezt a kezelést, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát, elmélyült ráncaikat szeretnék halványítani, valamint feszesebb arckontúrra vágynak.

A öregedés egy természetes folyamat, mely során a mimikából adódó ráncok elmélyülnek. A bőr rugalmassága és feszessége csökken, idővel megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus esetében más-más speciális kezelést kell alkalmazni: a Botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat, a statikus ráncok esetében a sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia a megoldás.

A kezelés során használt többrétegű liposzómáknak köszönhetően a hatóanyagok bejutathatók a mélyebb rétegekbe, a kollagén és elasztikus rostokra ható innovatív feszesítő és lifting formuláknak (matrixpeptidek, argirelin, neuroinhibitorok) köszönhetően regenerálódik a dermisz (bőrünk irha rétege) szerkezete, a Botoxszerű hatóanyagok pedig ellazítják, kisimítják az elmélyült ráncokat.

Ár: 12500 Ft

4D effect biotech cell therapy
A stressz, az UH-sugárzás, szmog, kevés alvás következménye az idő elött öregedés. Az egész arcon megjelennek a ráncok, egyenetlen bőrpigmentáltság, bőrpirosság, hajszálér problémák.
A Biotech Cell Therapy arckezelő program peptid aminosav és őssejt koktélja szinergikusan hat az idő előtti nem kívánt bőröregedés tüneteivel szemben.

Ára: 12500 Ft

5D effect anti-glycation therapy
A glikáció a bőrben természetesen előforduló folyamat, ami akkor következik be, ha a kollagén és elasztin rostokhoz cukor molekulák kapcsolódnak, így azok elvesztik funkcionalitásukat. Ezzel a speciális kozmetikai méregtelenítő kúrával visszafordíthatjuk a glikáció (elcukrosodás) okozta idő előtti öregedési tüneteket. Bőrünk újra rugalmas lesz, javul regenerálódási képessége.    

Ár: 13500 Ft