Kozmetika

KOZMETIKAI KEZELÉSEK

Kozmetikai kezeléseknél használt termékeim a legtisztább növényi összetevők mellett a leghatékonyabb, tudományosan is elismert bőrazonos hatóanyagokkal kombináltan újítják meg a bőrt, mindezt káros anyagoktól mentesen. A felsorolt kezelések mindegyike tartalmazza a bőr előkészítését, bőrtípusnak megfelelő tisztítást tonikok és bőrradírt. 

TISZTÍTÓ KEZELÉSEK

Tini kezelés
Aknés, komedós (olajosan fénylő vagy korpásan hámló) bőrök alapkezelése. Megoldás a problémás tini bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátlanságainak enyhítése, a gyulladások csökkentése, bőr hidratáltságának növelése. 

Ár: 9.000 Ft

Felnőtt arctisztító és tápláló kezelés
Hatékony arctisztító és tápláló kezelés azok számára, akiknek a bőre a rendszeres tisztítás mellett igényli a nedvességet pótló és különleges hatóanyagokat ultrahangkezeléssel és masszázst.

Ár: 12.500 Ft

Regeneráló arctisztító kezelés feszesítéssel
Olyan 30 feletti vendégeknek, ahol még szükséges arctisztító kezelés, de az öregedés első tüneteit észlelve pluszként igénylik a kezelés kiegészítéseként mélyrétegű feszesítő ápolást.   

Ár: 15.500 Ft

BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Vitamindús energetizáló masszázs 
Több mint egy szokványos arc-nyak-dekoltázs masszázs. Kényeztető, energetizáló masszázs vitalizáló, barrier réteget helyreállító hatóanyagokkal, kollagénképződést segítő oligopeptidekkel. 

Ár: Arc-nyak-dekoltázs: 9.000 Ft
Ár: Arc-nyak: 5.500 Ft

Hyarulonsavas hidratáló kezelés
Kényeztető masszázs mellett kis és nagy molekulájú hialuronsavval, szérummal, liposzómával és ceramiddal töltöm fel a bőröd. (ultrahang kezelés) Érdes tapintású hámló érzékeny bőrök kezelése igazi wellness élmény. 

Ár: Arc-nyak-dekoltázs: 12.500 Ft
Ár: Arc-nyak: 10.500 Ft