Glow Solution

gLOW sOLUTION kezelés

RAGYOGJ ÚJRA!

Ionto Comed forradalmian új non-invazív kezelése a GlowSolution 4 kifinomult professzionális technológiát ötvöz, amelyek egymásra épülve bőrmegújító, hatékony, azonnal látható kezelést biztosítanak minden bőrtípus számára.

Foglalj időpontot még ma!

Ha szeretnéd kipróbálni a Glow Solution kezelést, kérj időpontot a +36 20 917 8447 telefonszámon vagy a goczaerzsebet67@gmail.com e-mail címen.

2022. Februárban AJÁNDÉK Masszázzsal!

AMIT TUDNI ÉRDEMES

Az új IONTO GlowSolution első helyezettje lett az „ Európai Egészség és Spa Díj” (European Beauty&Spa Award) legjobb termék innováció kategóriában 2020 évben, és győztes – Wellness & Spa Innovációs Díj 2021-ben.

A négy egymást követő lépésben négy különböző innovatív – önálló szabadalommal rendelkező technológiával történik a kezelés. A készülék minden kezelési lépéshez külön kéziegységgel rendelkezik.

Az IONTO-GlowSolution egy olyan komplett kezelést biztosító hidrodermabráziós eljárás, mely magába foglalja a tisztítást, a kémiai savas és mechanikai gyémántfejes hámlasztást, a bőrtáplálást egy forradalmi ultrahang technológiával, a vákuummal végzett nyirokmasszázst, valamint egy dinamikus impulzusmasszázst.
A 4 professzionális technológia és a hatóanyag-esszenciák egyedi kölcsönhatása egy üdébb, teltebb, egyenletes tónusú, feszesebb bőrt eredményeznek kíméletesen és fájdalommentesen, és a korábban kozmetikai kezelések során érintetlenül maradt, SMAS réteg kontrakcióját.
SMAS – a bőrnek azon rétege, ami elválasztja a kötőszövetet az izomszövettől. Ezen réteg átstrukturálásával kaphatjuk meg az igazán eredményes és tartós arclifting hatást.

Mi az a SMAS réteg, miért fontos annak a kezelése?

A bőrünk, amely teljes testünket borítja, valójában a legnagyobb szervünk, és azáltal, hogy elválasztja a testet a külvilágtól, kapcsolatot is tart vele. Felépítése éppen ezért egy bonyolult és nagyon finoman szabályozott folyamat eredménye. Három rétegből áll: a felhám feladata a bőr legfelső védő rétegének fenntartása a pusztuló szaruréteg folyamatos megújítása által. Az irha laza rostos kötőszövet, kollagén és rugalmas rostokból és kötőszöveti sejtekből áll, szerepe a bőr rugalmasságának és tartósságának biztosítása. A bőralja kollagén rostos támasztó oszlopokból és főleg zsírsejtekből áll, fő feladata az energiaraktározás, hőszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása. A bőr három rétegét egy erős kötőszöveti lemez (aponeurózis) kapcsolja össze az alatta levő izomréteggel, amely jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz és szerepe van a bőrrétegek feszességének szabályozásában. Az irha mély rétegét, a bőralja kollagén-rostos támasztó oszlopait és az izmos aponeurózist együttesen SMAS rétegnek (superficial muscular aponeurotic system) nevezzük.

Ahhoz hogy az arc bőrének összes rétegét megfelelően alátámasszuk, 3 réteg kollagén termelését érdemes fokozni: a legfelületesebb réteg kb. 1,5 mm mélyen helyezkedik el a felületes irharétegben, és mivel közvetlenül a hámréteg alatt található, feszesítésének fontos szerepe van az apró ráncok, szarkalábak kisimításában. A középső réteg a 3 mm mélységben levő mély irharéteg, a legmélyebb pedig a 4,5 mm mélyen levő SMAS réteg, amelyekben a kollagén termelés fokozása már a kötőszöveti zsír és kötött nedvesség alátámasztását és feszesítését eredményezi. Ezekben a mélységekben már nem az apró ráncok felületi feltöltéséről van szó, hanem a kötőszöveti támasztó struktúra teljes átdolgozásáról, aminek hatására a bőr szerkezete tömöttebbé válik, a nagyobb kollagén tartalom miatt képessé válik több víz megkötésére, így rugalmasabb és feszesebb tapintatot eredményez.

IONTO GlowSolution anti-ageing, tisztátalan illetve pigment problémák megoldása hatékonyan, fájdalom és irritáció mentesen!