Sminktetoválás

SMINKTETOVÁLÁS

Minőségi sminktetováló géppel és elismert magas minőségű pigmentekkel végzem a sminktetoválást. Tudásomat állandóan fejlesztve igyekszem vendégeimnek a hozzájuk illő legszebb tetoválást elkészíteni. 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A szemöldök formája, színe meghatározó az arc szempontjából. Egy szép szemöldök  kiteljesíti viselője tekintetét. Sajnos azonban tökéletes szemöldökkel csak kevesen rendelkeznek, a sminktetoválás segítségével a hiányosságok tökéletesen korrigálhatók.

Szemöldök tetoválás fajtái alapján az alábbi lehetőségek közül választhatsz a Horizont Szépségstúdióban:

Satírozott szemöldök tetoválás
Szemöldöktetoválás satír technikával történő készítése klasszikusnak számít. Sokan félnek ettől a módszertől, mondván, túl feltűnő lesz a szemöldöktetoválásuk és szigorúvá, karakteressé teszi vonásaikat, esetleg láttak már elrettentő munkákat másokon. Az általam készített satírozott szemöldöktetoválás helyreállítja a szemöldök eredeti szépségét, de soha nem kelt művi hatást, nem emelkedik ki az arc egészéből, hanem harmonikus egységet alkot azzal.

A satírozott szemöldöktetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítjük el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozzuk ezt a formát.

Ár: 68.000 Ft

Púderes szemöldök tetoválás
Púderes szemöldök tetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata. A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja. Készítésekor nem készítünk keretet, ezáltal nincs az a rajzolt, kissé merev hatás, mint a hagyományos satírozásnál.

Ezt a fajta szemöldök tetoválási technikát azoknak javaslom, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének a szemöldök látványában elérni, esetleg idegenkednek is a szálazás hatásától.

A Púderes szemöldök tetoválás tartóssága 1,5—2 év, ezután felfrissítést igényel.

Ára: 68.000 Ft

SZÁJTETOVÁLÁS

Szájtetoválás készítése egyéni igényektől függően a szolidtól a rúzsos hatás elérése is lehetséges. Alkalmas a száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére.

Szájtetoválás fajtái alapján az alábbi lehetőségek közül választhatsz a Horizont Szépségstúdióban:

Fél satír szájtetoválás
A fél satírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi. Kiválóan alkalmas az ajkak nagyobbítására, dúsítására a természetes ajakszín élénkítésére.

Fél satírozás készítésekor előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény: határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik. 

Ár: 75.000 Ft

Teljes szájsatír
Teljes satírozás az ajkak nagyobbítását és rúzshatást tudunk vele elérni.

Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően az ajkak teljes területét beszínezzük. Ezzel a technikával határozott, de nem elkülönülő kontúrvonallal rendelkező, az ajkak egész területén egyenletesen színezett szájtetoválás készíthető. A teljes satírozás szintén lehetőséget biztosít szolid és élénkebb színárnyalatok választására egyaránt.

Ár: 86.000 Ft

SZEMHÉJKONTÚR TETOVÁLÁS

Szemhéjkontúr tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig.

A szem tetoválása minden esetben csukott, lefogott szemmel történik, ezért nem kell aggódni, ha remeg a szeme, esetleg nehezen tudja csukva tartani. A szem fokozott könnyezése sem jelent akadályt.

Szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk, de igény szerint a barna, zöld és kék árnyalatokkal is elkészítjük.

Szemhéj tetoválás fajtái alapján az alábbi lehetőségek közül választhatsz a Horizont Szépségstúdióban:

Szempilla sűrítés 
Szempillasűrítés, vagy pillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezését jelenti. Ez önmagában egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék szemüket, tekintetüket kifejezőbbé tenni, szemük színét hangsúlyozni, és ritka, esetleg átlátszó szempillasorukat optikailag sűríteni.

Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete, esetleg barna színnel.

Ár: 50.000 Ft

Kontúr tetoválás (tus vonal) 
Felső szemhéjtetoválás készítésekor először a szempillasűrítést készítjük el, majd a szemformához tökéletes illő szemhéj vonalat igény szerint vékony vagy vastagabb  vonalban tetoválunk a szempillák fölé. A szempillasűrítés elkészítése minden szemtetoválási technika alapját képezi, ez biztosítja a szem kellő kiemelését és a szempillák optikai sűrűsítését.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró, kerek szemek egyaránt. Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb formában egyaránt kivitelezhető.

Ár:
• vékony vonal: 62.000 Ft
• vastag tusvonal: 69.000 Ft
• alsó tusvonal: 25.000 Ft

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

SMINK TETOVÁLÁS ELŐ ÉS UTÓKEZELÉS
Sminktetoválást követően alapvető fontosságú a páciens informálása a várható változásokról, illetve a vendég részéről a meglévő utóápolási tanácsok betartása. A tetoválást követően a kezelt bőrfelületen a szín sokkal sötétebb a választott színtől. Ennek oka, hogy a pigment beoxidálódik, és egy var képződik rajta. A varasodás mindenkinél egyedi, de általában 3-10 nap. Szemöldök és szemhéj kontúr tetoválás esetén egy vastagabb var képződik, míg szájsatír és szemhéjsatír esetén finom hártyaszerű pörk képződik.

A hámréteg (epidermisz) teljes regenerációja 28 napot vesz igénybe, általában ennyi idő szükséges a kiválasztott szín beéréséhez, ez idő alatt az elkészített tetoválás jellegétől függően a szín körülbelül 20-50%-al kivilágosodhat. Száj tetoválásnál ez akár 80% is lehetség, ritka esetekben a teljes szín kiesése is előfordulhat.

A szemhéj tetoválásoknál a könnyezés, illetve szem nedvesség tartalma miatt az alsó szemhéjaknál is előfordulhat, hogy a teljes tetoválás kiesik. A var leesését követően tapasztalhatjuk az első nagyobb színhalványulást. Ezután az első hónapban még további 10%-ot is halványulhat a tetoválás (színe enyhén változhat a kiválasztott szín és az utóápolás függvényében).

Mindegyik sminktetoválás után ajánlott 1 hónapon túl, de 2 hónapon belül egy színfrissítő korrekció, amely a pigmenteket még tartósabbá, tömörebbé teszi, illetve az esetleges javítások, változtatások elvégezhetőek. A következő elő- és utóápolási útmutató betartásával megelőzhetjük az esetlegesen felmerülő káros színváltozásokat és a nemkívánatos kopásokat, illetve segíthetjük a hámréteg gyógyulását.  

BEAVATKOZÁS ELÖTTI TEENDŐK
• Esetlegesen vagy gyakran előforduló herpesz esetén, a tetoválás előtt 3 nappal célszerű elkezdeni a Telviran gyógyszer szedését.
• Kerüljük az erősen hámoldó hatású készítmények használatát.
• Kerüljük az extrém UV-sugárzást /napozást, szoláriumozást/.

TETOVÁLÁS UTÁNI TEENDŐK
• Kerüljön minden fertőzésveszélyes helyet, mint például uszoda, szauna, szolárium.
• A beavatkozás után kerülje az adott területen a vízzel való érintkezést.
• Ne használjon a tetovált területen és körülötte sminket.
• Naponta 3-4x (szemöldök és szemhéj esetén), száj esetén több alkalommal (5-6x) kenje fel a SPECIÁLIS utókezelő kenőcsőt vékonyan fülpiszkálóval, ezzel tudjuk biztosítani legjobban a festék bent maradást.
• A bőrön képződő vart piszkálni, kapargatni szigorúan tilos! A felső hámréteg hiányában a bőr sérülékeny, akár hegesedést is okozhatunk vele. Illetve ilyen esetben foltosan gyógyul a tetovált felület.
• Frissen pigmentált felületen kerülje a következő kozmetikumokat: szappan, bőrradír, sav vagy retinol tartalmú készítményeket, ismeretlen eredetű vagy nem steril termékeket.
• Kerüljön minden kozmetikai beavatkozást (szempilla-, szemöldökfestést 28 napig).
• Minden mechanikai hatástól óvja a bőrfelületet (dörzsölés, nyomkodás).
• Kerülje a mesterséges UV-sugárzást.